Share to   Share to Twitter   Share to Facebook
Reply with Video


Goede dag!
Zaterdagen in een stukje Afrika zullen niet meer hetzelfde zijn. Sinds twee maanden is het namelijk mogelijk voor families om met hun kinderen te komen spelen bij Tjeko!
Behalve dat we iedere week een basisschool en vaak een ander kinderproject helpen met bijzondere kinderwerk, is er nu structureel de mogelijkheid voor scholen, gezinnen, kerken en kinderprojecten om met hun kinderen in het weekend BIJ TJEKO te komen spelen!


Hiermee is de Tjeko Methode weer verder ontwikkeld. Bijzonder om te zien hoe steeds meer mensen Tjeko weten te vinden als ze goede spullen en goede kinderwerkers nodig hebben!


Samen gaan we opzoek naar de manier om dit eerste Tjeko team te ontwikkelen tot een 'self-sustaining' team. Eigen inkomsten zullen de komende jaren een steeds groter aandeel hebben in het bekostigen van AL het werk. En jij hebt daarbij geholpen.
Uiteraard zal het hier niet bij blijven. Als we het met één team voor elkaar krijgen - willen we natuurlijk kijken of we nog zo'n team kunnen ontwikkelen.


Nu, meer dan 12 maanden verder vanaf het moment dat we begonnen - wil ik graag nog eens het gesprek met je aangaan over het belang van spelen EN het belang van sociaal-winstgevende projecten in Afrika. We kunnen jouw input hierin echt goed gebruiken!


Dank voor je betrokkenheid en dank voor je tijd!


We spreken snel,
Ferdi van den Bergh


TJEKO

P.O. Box 158
2800 AD  Gouda

the Netherlands

ferdi@tjeko.info

+31 6 25009914

www.tjeko.info

Vlieg je met KLM of partners? Gebruik ons BlueBiz# NL21607 en ondersteun Tjeko!